Wijnomschrijving

Impress-it leverd standaard een rode wijn voor de 500ml en 750 ml fles en een witte wijn voor de 750ml fles. Onderstaand treft u de wijnomschrijving van deze wijnen. Naast de standaardwijn kunnen wij een groot scale aan andere wijnen, port, champagnes, likeuren en whiskey leveren. 

Rode wijn: Franc Rubis De Franc Rubis is een wijn met de Merlot als voornaamste druif. Dit maakt de wijn tot een heerlijke, licht kruidig, romige wijn met veel rijp rood fruit. De Franc Rubis is een wijn van hoge- en continue kwaliteit met zijn eigen kenmerkende karakter. Een fris en fruitige wijn waarvan het meest wordt genoten als hij op kamertemperatuur wordt gedronken. Een wijn welke je zo kan drinken met een lekker stukje kaas maar ook als goede begeleider van voorgerechten en vleesgerechten. De wijn kan al jong gedronken worden of tot zo’n 3 jaar bewaard worden.

Witte wijn: Franc Or De Franc Or kent een zorgvuldige samenstelling met de Sauvignon en Colombard als voornaamste druivensoorten. Nadat de druiven zijn geperst zorgt de late fermentatie op lage temperatuur voor een optimale extractie van de aromatische tannine Een fris en fruitige wijn waarvan het meest wordt genoten als hij wordt gedronken op ca. 10 tot 12 graden. Een wijn welke je als aperitief kunt schenken en goed tot zijn recht komt bij lichte voorgerechten en salades. Daarnaast is de Franc Or een uitstekend begeleider van visgerechten. De wijn kan al jong gedronken worden of tot zo’n 3 jaar bewaard worden

frankrijk